F015 TIRE SEALANT INFLATOR

SKU:
6959375199786
Lek300
Stoku aktual:

TIRE SEALANT & INFLATOR – Ngjitës gome dhe fryrës

Kodi i produktit:F015

Volumi: 0.024CBM

Ngjitësi & fryrësi i gomave është krijuar për të pasur një zgjidhje efektive të shpejtë për carjen e gomave. Është 100% efektiv në goma të makinave, motoçikletave, biçikletave elektrike. Nuk nevojitet ndërrim gomash. Procedura për fryrjen e gomës bëhet me një hap dhe përfundon në sekonda. Mund të mbushet edhe në goma të reja për të parandaluar problemet e papritura. Nuk është toksike dhe nuk ka erë. Nuk dëmton gomën.

 

Përdorimi:
1.Nëse është e mundur, hiqni objektin që ju ka shpuar gomën.
2.Shkundni kanaçen mirë përpara përdorimit.
3.Vendosni tubin lidhës në valvulën e gomave.
4.Shtypni butonin, derisa gomat të fryhen nga llaku dhe të jenë të forta.
5.Pasi të keni mbaruar aplikimin, vozisni 3-5 km për të lejuar që llaku të përhapet në gomë. Më pas kontrolloni dhe rregulloni presionin në gomave.