Pastruesi me shkumë Flamingo F002 Buzi Store

Pastrues Shkume per Makine Flamingo F002

SKU:
6959375199984
250L

Përshkrimi i Produktit

Pastrues me shkumë për makinë Flamingo (Foam Cleaner F002)

Karakteristikat:

 • Ideal për pastrimin e tapicerive të vinilit dhe pëlhura, qilimave dhe lëkurës. 
 • I përsosur për pastrimin e çdo sipërfaqe që lahet ose lyhet. 
 • Pastrimi i thellë i shkumuesit heq papastërtitë. 
 • Ndihmon në rivendosjen e ngjyrës dhe pamjes së vërtetë.
 • Për shtëpi është i shkëlqyeshëm për pastrimin e pajisjeve, pajisjeve të banjës ose pllakave qeramike.
 • Heq njollat nga tapiceritë e vinilit - pëlhurave dhe nga qilimet.
 • Sasia 650ml.
 • Furçë e inkorporuar në tapë. 

Përdorimi:

 1. Shkundeni mirë produktin para përdorimi.
 2. Mbajeni drejt dhe spërkateni në sipërfaqen që doni të pastroni.
 3. Lëreni pastruesin të punojë për 30-40 sekonda.
 4. Fërkojeni me leckë të lagur, sfungjer ose furçë nëse duhet.
 5. Pastrojeni me leckë të thatë.
 6. Për të shmangur njollosjen, fshijeni spërkatjet aksidentale nga xhami ose fundi i makinës para se të thahet.
 7. Nëse thahet, përdorni pastrues për ta hequr nga xhami. 

Video