null

ELEKTROSHOK SHKOP GOME X8

SKU:
00007087
2,000Lek

Përshkrimi i Produktit

Shkopi goditës elektrik i vetëmbrojtjes metalik HY-X8 ju ofron mbrojtje më të madhe, duke u bërë nga aliazh alumini i fortë dhe i pajisur me një elektrik dore LED CREE që mundësohet nga 2 bateri jon Li 7800 mAh 3 7 V.
Shkarkimi elektrik i goditjes elektrike është shumë i fortë (10 milion volt) dhe i zhurmshëm, gjë që mund të çojë në frikësimin e agresorëve, veçanërisht për kompanitë e sigurisë, por gjithashtu ideal për mbrojtjen personale.
Karakteristikat e përgjithshme të vetë-mbrojtjes rrinë vetë-mbrojtjen e HY-X8:
- lehtë mund të mbroni veten nga agresorët e mundshëm të qenve endacakë ose kafshëve të egra
- shkopi mund të përdoret në distancë duke qenë mjaft i gjatë
- fuqia e goditjes: 10,000 KV (10,000,000 volt)
- është rezistent shumë i fortë dhe i lehtë për t’u përdorur
- pajiset me një elektrik dore (1 LED me 180 lumen) dhe butonin e sigurisë për të shmangur shkarkimet aksidentale
- programe ndriçimi: SOS me blic të mesëm të ulët
- goditje elektrike me elektrik dore të fortë LED dhe 3 nivele ndriçimi
- 1. dritë e vazhdueshme me dritë të vazhdueshme (Super Light)
- 2. dritat e vazhdueshme të nivelit të dritës (të ulët)
- 3. (Super dritë)
- burim drite: 3 Watt SMD CREE LUXEON LED
- ushqehet nga 2 bateri të jonit Li-ion 7800 mAh 3 7 V (përfshirë në paketim)
- dimensionet: 35 cm gjatësi x 3 cm diametër trupi
- pesha me paketim: 780 g