Dysheke Me Ajer Intex

Lek2,499.00
(Ende nuk ka Vlersim) Shkruaj Një Shqyrtim
Stoku aktual:

Dysheke me ajer Intex 
Permasa Teke dhe Dopjo.
Te pershtatshem si dysheke gjumi dhe dysheke uji per Det dhe Pishina

 

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.