Aroma Aromatizues atlete all stars dhe doreze Buzi Store

Aromatizues ne Forme Atleteje

SKU:
6916735021545
150L

Përshkrimi i Produktit

Aromatizues në formë atleteje all stars i pajisur me dorezë.

Karakteristikat:

  • Mundëson aromë freskie në makinën tuaj.
  • Aromë luleshtrydheje që zgjat.
  • Dizajn dekorativ në formë atleteje.
  • Shumë e lehtë për ta vendosur (e pajisur me dorezë për varje në makinën tuaj).