Aroma Aromatizues zar dhe arush Buzi Store

Aromatizues per Makine ne Forme Zari/Arush

SKU:
4528143882551
200L

Përshkrimi i Produktit

Aromatizues për makinë

Karakteristikat:

  • Mundëson aromë freskie në makinën tuaj.
  • Lehtësisht e përdorshme.
  • Sugjerohet të vendoset larg nga fëmijët.