Peshkim Cizme l1 peshkimi Buzi Store

Cizme Peshkimi

SKU:
00001628
3,200L

Përshkrimi i Produktit

Cizme peshkimi.

Karakteristikat:

  • Të përshtatshme për femra dhe meshkuj.
  • Ideale për peshkim ose gjueti pranë lumenjëve ose liqeneve.
  • Ndërtuar me material silikoni.
  • Janë kundra ujit.
  • Rezistente ndaj çarjes ose grisjes.