Bateri lx 18650 4.2volt li-ion 6800mah (2 cope)

SKU:
00008888
200Lek

Përshkrimi i Produktit

Parametrat e produktit: Bateri e rikarikueshme 18650 li-ion. Voltazhi 3.7V. Kapaciteti i markes 7800mah. Pesha rreth 41g. Rimbushni deri ne 1000 cikle. Paketa perfshine 2 x 18650 bateri. I pershtatshem per te gjitha llojet e lodrave etj. Karakteristike anoda e baterise merr dizajnin e kokes konvekse standarde civile dhe te lehte per tu perdorur. Bateri te shkelqyera per elektrik dore ose pajisje te tjera.