Bateri litiumi (2 cope)

SKU:
00008888
200Lek

Përshkrimi i Produktit

Bateri e rikarikueshme litiumi.
Parametrat e produktit:
Voltazhi 3.7V.
Kapaciteti i baterisë 6800mAh.
Pesha rreth 41g.
Rimbushet deri në 1000 cikle.
Paketa përfshin 2 x 18650 bateri.
I përshtatshëm për të gjitha llojet e lodrave, makinave të kujdesit personal,etj.
Karakteristike anoda e baterisë merr dizajnin e kokës konvekse standarde civile dhe të lehtë për tu përdorur.
Bateri të shkëlqyera për elektrik dore ose pajisje të tjera.