Aroma Aromatizues sprajt 75ml Buzi Store

Aromatizues Spraj (75ml)

SKU:
8212111192082
190L

Përshkrimi i Produktit

Aromatizues në formë sprai

Karakteristikat:

  • Mundëson eleminimin e aromave të këqija në ambinetet e shtëpisë, zyrës apo makinës tuaj.
  • Kapacitet 75ml.
  • Aromë molle, lavander, limoni dhe oqean.