Aromatizues per Makine - Crystal - Buzi Store

Aromatizues per Makine - Crystal

SKU:
6975319140119
250L

Përshkrimi i Produktit

Aromatizues për makinë - Crystal

Karakteristikat:

  • Aksesor aromatizues.
  • Aromë freskie.
  • Aroma zgjat afërsisht 60 ditë.
  • Përdorim i lehtë.
  • E përshtatshme për përdorim në ambiente zyre, shtëpie & makine.

Përshkrim:

Aksesor Aromatizues: Mundëson aromatizimin e ambienteve ku e përdorni.
Vetëm hapeni dhe vendosni kapakun përmbi. 
Aroma do  të përhapet përmes vrimave të kapakut.

Aromë Freskie: Aromatizuesi i ambientit vjen në aroma të ndryshme.
Aromë Vanilje, KEN
Aroma zgjat për rreth 60 ditë nga momenti i hapjes së aromatizuesit.