null

ANYCAST M2 PLUS

SKU:
00007232
1,500Lek

Përshkrimi i Produktit

Vegël e vogël që mund të shfaqë ekranin nga një Smartphone / tabletë në një ekran TV / Projektori përmes WiFi HDMI Dongle (pasqyrimi i ekranit).
Ju mund të shfaqni fotografitë, videot, muzikën, madje edhe ekranin e smartphone / tabletit tuaj në TV tuaj me vetëm një klikim. Kështu që ju dhe familja juaj të mund të kënaqeni së bashku.
Është i përshtatshëm për prezantime, sepse ju mund ta shfaqni ekranin e smartphone / tabletit tuaj direkt në një TV ose projektor HDMI me lehtësi dhe kjo bëhet pa tel, aka pa kabllo.

Specifikat e produktit:
* CPU: Bërthamë e vetme ARM Cortex A9
* Arkitektura: GPU ofron grafikë 3D me OpenGL ES2.0 dhe OpenVG 1.1;
* Dekodues video HD: (1080p @ 60fps); HDMI 1.4A.
* Prezantimi i funksionit: Miracast DLNA Ailay
* Wi-Fi: IEEE 802.11 b / g / n
* Zbatime standarde: Muzikë: MP3, WMA, V, OGG, AAC, FLAC, 3GP;
* Video Player: MPEG2, MPEG4, AVI, WMV, MKV, MOV, RM, RMVB
* Galeria: JPG, BMP, PNG.
* Mbështetje të sistemit operativ: Android 4.2 dhe më lart
* Aftësia e dekodimit: 1080P
* Aplikimi: Marrësi i ekranit WIFI