Aromatizues makine dhe shtëpie Air oma 250ml Buzi Store

Aromatizues 250ml

SKU:
6939990806610
250L

Përshkrimi i Produktit

Aromatizues ambienti

Karakteristikat:

  • I përshtatshëm për makinë, zyrë, shtëpi, etj.
  • Eleminon aromat e pakëndshme.
  • Mundëson aromë freskie në ambientin tuaj.
  • Kapacitet 250ml.
  • Aroma të ndryshme: Mollë, Lule, Livando & Oqean.
  • Aplikim me sprucim.

Përshkrimi:

Aromatizues Ambiental: Aromë e përshtatshme për ambiente të ndryshme, ambiente komerciale dhe ambiente shtëpie. 
Mundëson eleminimin e aromave të pakëndëshme, në ambientin ku e aplikoni. 

Aroma të ndryshme: Aromatizuesi ka kapacitet 250ml. I pajisur me sprucues, për përhapjen e aromës në ambientet tuaja.
Aroma të ndryshme në gjendje, aromë: Molle, Lulesh, Livando dhe Oqean.